Árnyék vagonok
Árnyékból néztük a vakító napsütést,
ahogy élesen vágja ketté a szem
egy síkban a feketét fehér vonallá.
A fényben mozdulatlan vagonok álltak,
várva terhüket, fát, gépet, embereket
ebben a zavaros, gyűlölet-világban.
Megpakolva félelemmel, ne induljon
többé soha. Árnyékban a padon hallgatott
a szó, a csend bántó, a lehetett volna...
Öledben feküdve verseid hallgatni,
együtt lenni, azt akartam, hogy rám figyelj,
lelkednek csendjébe beengedj.
Szemem a vagonokat nézte,
megnyugtatott, még ott álltak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-12-28 20:48:59
Utolsó módosítás ideje: 2017-01-16 17:46:15