amikor a nyár elveszik
akár a toscána-színek
fakulása
ércoroszlán ordít
a Naphoz kegyelemért
minden olvadásban a legnagyobb
tenyerén a rajzolat térkép
az évszakok váltakozásához
felvágja búzakalásszal
majd vastag füvekkel
végül tavi kagylóval kísérletezik
amikor a nyár elveszik
nem változik
tenyerének rajzolata