Virágos világom
Ajánlás: Önzően markodban tartott világ ez, ami addig nem ad semmit sem neked, míg el nem engeded önnön korlátjaidat. /Preszl Éva/
Karmok közé kaparintott virág/világ
mikor elengeded, akkor magát
neked adja, s lesz mindig a tied.
Önzően markodban tartott virág/világ,
mikor rájössz, nem birtokolhatod,
attól az órától magadénak mondhatod.
Gondold meg jól, a virág/világ
neked addig csupán mit ád,
míg követelőn zsigerét szorongatod!
Engedd el szoros karmaidból,
Szabadulj ki önnön magadból,
Teljes virágod/világod lesz holnaptól!
2004. március 15.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.