Még mindig nem ért
Ide a boldogság.
Webshopban rendeltem,
Az árát előre kifizettem.
Várok.
Addig a zsibbadás.
Ringó bölcső.
Kellemes semmi.
Folyadékok.
Bezárok ajtót, ablakot.
Meleg sötét.
Egy fényes bogár a falon.
Léket rág a sarokba,
Ahol beszivároghat a világ.
Vagy a világvége.