Hétköznapi fogadom
Ma jó leszek, ma jó leszek,
a legnagyobb csend közepette nem
gyűrök petpalackot a talpam alá,
megígérem, ha más tenné, nem
rezzenek össze.
Ma jó leszek, ma jó leszek,
válaszolok arra, hogy csak a
probléma van ezekkel a vízszerelőkkel,
éjszaka könnyen visszaalszok,
rendesen ebédelek.
Ma jó leszek, ma jó leszek
bevásárlólistát készítek,
a szupremarketben rögtönözni nem szabad,
végre megtanulom
a saját káromon.
Ma jó leszek, ma jó leszek,
szívességet kérek és viszonzásul
nem várok semmit, csak az aktus miatt,
hogy gyakoroljam, hogy gyakoroljam.
Ma jó leszek, ma jó leszek,
NEM gondolok arra a tolókocsis
nőre, aki a tenyereivel képes eltáncolni,
hogy úszik a vízben, a közönség
hullámzik vele, mondom, hogy NEM.
Ma jó leszek, ma jó leszek.
Levegőt veszek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-09 06:47:11
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-09 06:47:11