csi-kung golyókat tekergetek
kicsike, fényes és zárt világ
harangzúgást hallok messziről
a golyók belsejéből szólnak
jing-jang, jing-jang ezt csilingelik
bim-bam, bim-bam így a harangok
hogy van ez , mi ennek a nyitja
nem akarok érteni semmit
tekergetek és csak merengek