alkony
bordó színem lilába hajló
haladok egyenletesen lefele
a fák gyökereivel a felszín alá
a tobzódás lassan tompul el
leválok rólam mint hajtómű
a rakétáról már semmi nem lep meg
azt hiszem bölcsebb lettem pedig
csak csalódottabb és öregebb
ha beletörődnék megölne
nem teszem csak hagyom magam
a felszín alá gravitálni a vizekkel
rossz hajlamaim fakó-vörösek
nem tudok megőrülni semmiért
ennek így nincsen értelme
az élet mindhalálig tombolni akar
végéhez közeledem valaminek
egyenletesen lefele a gyökerek mentén
áramlok a mély-lila ragyogásba
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-16 11:57:04
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-23 13:31:38