metamorfózis
- samu, samukám - motyogod
magad elé abban a pillantban,
mikor lepereg szemed előtt
pár elnagyolt barlangrajz
szürke árnyalakja és lemondóan
rádöbbensz, hogy eltévedtél
térben és időben egyaránt.
- samu, samukám - motyogod
magad elé - hát végül te is
megtanultad az eszközhasználatot -
motyogod magad elé abban a
pillanatban (délutáni szél
szöszöl, szürke eső szemetel),
mikor lesújtasz végre arra
a fölöslegessé vált betondarabra.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-29 14:57:05
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-29 15:27:39