Meghalni kell
Egy kicsit búsnak,lenni kell
szenvedni a léleknek az élettől...
könnyem lehet értelmet nyer
a furcsa de káprázatos képzetből.
Egy kicsit gyötrődni kell,
vajon én mosolygok-e a tükörben?
Vagy ez csak hamis 'modell',
mit kreáltam észvesztő dühömben?
Egy kicsit fájnia kell
az ébredés égető lángjának,
mikor ellent mondani mer,
önmagam szilárd klánjának.
Egy kicsit meghalni kell...
Újra értelmezni a világot.
Szívemből kimetszem
A kínnal fertőzött szilánkot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-27 14:09:56
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-27 14:09:56