Golden Death
Mint New Yorkban a színes alakzat
- olyan pupilládban a fénytörés,
még itt remegsz, mint küret-magzat,
díjad a morfiumpille-lövés.
Agyad érctornyai között obszidián pára,
szaggató vesefájdalom jár át,
meddő kemó sugároz a májra,
rontja a pszichodráma statisztikát.
Meghalsz majd,
de időhöz, térhez nincs kötve semmi,
az anyagtalanságban Eva Peron is lehetsz,
talán Istennel fogsz bálba menni,
és Elvis-el csillagot lehelsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-23 00:43:19
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-24 14:15:59