kiköpött én 2.
megyek az utcán és
rám köszönnek
eszméletlen
szalad ki a számon
valakivel összetéveszt
kedves uram
én magamat
sehol sem látom
pedig tucatszor találkoztam
magammal
de egyszer sem ismertem
rám
hogy mennyire az vagyok
amivé lettem
elképesztő
/m/ilyen hamis a világ
nézem a fészen a
profilokat
az egyik kiköpött én
bár az isten is megunta
rám rakni a jelet
amíg vagyok
megjelölve sem tudja
velem betölteni a teret
csak a tetemem fölött lesz biztos
marad-e itt utánam űr
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-18 16:31:34
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-22 15:19:58