nEM VONOM VISSZA
Hogy engem lehet szeretni,
most jöttem rá az éjszaka,
mikor verset írtam erről,
nem csapott meg a föld szaga,
nem tudtam nevetni ezen,
pedig régen hahotáztam,
úgy hullt le rólam a szégyen,
átázott ing, januárban,
szenvedtem, mert vacogtan is;
ezt a szokatlan vallomást
nem tudtam visszatartani,
s kiröhögtemaz elmúlást;
ami majd véget vet ennek,
ha végleg megkomolyodom,
DE AZÉRT ENNÉL MARADOK,
EZT SOHA VISSZA NEM VONOM!
2016. JANUÁR 9.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-09 04:43:45
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-09 04:43:45