címtelen
az éjjel kimosták a tájat
citromba harapott a nap
harmat helyett citromsó
ph sincs csak fanyar íz
oly könnyű lett sírni
hogy már nem is érdemes
a gondolatok nagyon marnak
mint bármi ami rendezett
úgy kitágult az otthon
hogy belefér a nagyvilág
de mégse lehet tudni
legalább lakni hol lehet
kivonultak a hangok a házból
szavak fonják a keresztet
mint ilyen viselni könnyű
csak kihordani alig lehet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-20 17:08:51
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-20 17:08:51