Mik vogymuk? /mi, amatõrök - kegyelemdöfés/
Minden ember, aki ír, szentség,
Rút szépség, tolvaj múzsa-vendég,
Lápon táncoló fény,
Lápon táncoló fény.
Halványan pislákoló tűz.
Valaki, akit szíve űz.
Két kézzel aranyat dobál.
Nem látja, hogy aranya sár.
Megállítanák, de hasztalan,
Mert hiszi, hogy kincse dús arany,
Ami mindenkié,
Ami mindenkié.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.