Szentségben
Tél jön. Acélkék nyomor.
Horpadt szerelmek lógnak,
mint vak, lampion-gyomor.
Boltív a város ege,
panel–istenek tartják,
de téged várlak, gyere.
Madonnád leszek, hóbort,
freskó-sápatag napon,
és nem segít az óbor,
csak a szád, a hűs brokát,
csókolj homlokra imát,
kenj fel tenyeret, bokát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-20 02:18:12
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-21 14:11:39