alfahím /1/jav/
láttalak te szelíd tekintetű alfahím
erőből gyöngédségből voltál összegyúrva
ész és értelem együtt: truly excellent man
szép szavakkal csábítottad lelkem a neten
miért is ne ámítaná magát az ember
ilyen hím nem terem minden bokorban
arról áradoztál mennyire szép vagyok
életemről körülményeimről faggattál
de sajnos erősen törtem az angolt ezért
orosszal próbálkoztál mit rég elfeledtem
majd a magyarral kezdtél kísérletezni
hiába nem sikerült öngólt lőni nálad
szelíd tekintetű alfahím: farkasállat
tán te voltál életem legszebb illúziója
british soldier: egyenruhás illuzionista
you are a man who never give up while not shoot me down
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-02 11:47:42
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-02 12:03:42