DISC alapok
Te mindig áthajtasz a sárgán, piroson,
én inkább zöld vagyok.
Lóvá tettél és a tetőn kötöttem ki.
Forró bádogon állok, nincs nálam olló.
Elvágnám a kantárt, ami engem hozzád.
Mi nem folytatunk kötetlen beszélgetéseket.
Kérdéseid zártak, válaszaim zárkózottak.
Introvertáltan számodra észrevétlenné váltam.
Kerülöm tekinteted és a testi kontaktust.
Veled nem, de mással még inkább.
Van ennek értelme? Üres az értelmező szótár.
Mikor kézbe vettem, kihullottak a lapok.
Feltételezések maradtak a levegőben.
Kérlek, ne forgasd ki a szavaimat.
Nyomatékosítanám, de erőtlen a karom.
Erőltetett minden. A nevetésünk.
Tegyünk le egymásról. Itt a lantom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-05 14:30:12
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-05 16:41:34