Parafrázis Gulisio Tímea: A nyugalom megzavarására alkalmas vers következik című művéhez
Jöjj, fogj kézen és vigyél magaddal!
Voltam süket akváriumban
ordító aranyhal.
a langaléta világ magányomba űzött
boldogtalan lepkeként
türelem-tűre tűzött
mégis kétségbe ejt a nyugalmam
unom már a hiábavaló törekvéseket
normálisnak tartott gyávaságot
foszlott zászlók lengedezését
és erkélyen a tavalyi mikulások
csak illúziót rombolnak bennem
mint a normális emberek akik henyélnek
ostoba valóságsókat néznek
beleböfögnék az arcukba hogy már sokk
hogy egyedül maradtam és
túl normálisak a normálisok
holnapot várnak ott hol múlt se rebben
és öntelt módon hisznek a szebb-ben
nem látják a jelent a semmit
hogy valami híján én vergődök csak itt
pedig lennék kurvája anyja lánya csicskása
férfinak nőnek pedofilnak
vagy költőnek
nem baj ha kocsmaszagú a szája és lába sincsen
ha kézen fog elég hogy elvigyen
vagy elrepítsen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-05 08:42:23
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-05 08:55:12