megkésve Rózsának
Összerándult, mikor ráborult az este,
apa aludt, anya a gyógyszerét kereste,
nagyi a kisszobában Mozártot hallgatott,
vergődve mesélt, a nyelvéhez szegezve,
nagyapát álmában többször eltemette,
nem tehetsz róla, nem a te hibád,
hogy félni kellett, mert rád borult a teste,
míg apa aludt, anya a gyógyszerét kereste,
és nagyi a kisszobában hallgatott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-29 10:49:34
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-29 22:27:39