Mazó escort-kislány balladája
(Posztmodern Szép Ilonka)
H. Nancy emlékére
Kicsi, pelyhes csibe szerettem volna
lenni nagy kakas vagy tyúkanyó mellett
(de anya eladott húspiacra
hamar, apu meg már rég lelépett).
A bujós csibetestem a fiúk
is nagyon szerették az isiben...
Játszottam velük! Pisis nyomulásuk
azonban túl kevéssé élveztem.
Kellett volna valami keményebb...
Anya hozott maláj, han* és szamuráj
pasikat, meg a politic havert!
Csibehús kellett már a fehérmáj
fickóknak -- ennél nem is kevesebb.
Azt hittem: így vagyok majd igazi csaj!
Ha narkó-gengszterekkel is merek
szexelni durván, mitől égnek áll haj!...
Gondoltam: kitörök vagy "betörök" majd
végre valahová és "felfigyelnek"
-- lesz majd média-felhajtás s haddelhad
körülöttem! (Reméltem: felfedeznek.)
Crackes szadó-mazó a Róninnal**
ez lesz gyönyöreim Netovábbja!...
Dugott análba' lándzsás farkával
-- majd kéj percében nyakam elvágta!
Tanítás
Szeretethiány és vesztes-tudat
önpusztító "rulettezést" okoz.
Próbáld élvezni halálodat,
de még "túlnan" is vesztesként vánszorogsz!...
*han: kínai (kínaiul)
**Rónin: zsoldos szamuráj, bérgyilkos (japánul)
M.Cs.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-01 08:56:13
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-01 08:56:13