Pehelyként
Hogy másfél mázsa gyengédség vagyok,
mely másfél mázsa erény és tapintat
szubsztanciája, megtapasztalod,
ha lényegedre lényem rátapinthat.
Ma még talán ezt másképp gondolod,
de összekulcsoljuk majd ujjainkat,
s ütemre ringni látom tomporod,
és ritmusod lesz az, mi minket ringat.
A tombolában engem jól kihúztál,
a mindenség is pont azóta pulzál,
s tombol bennünk a sejtett ismeret.
Mindent adok, alattam reng a dokk,
én másfél mázsa gyengédség vagyok,
s pehelyként szállni vágyom most Veled.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-05 15:16:03
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-05 15:16:03