krétarajz
Zsebemben matatok isteneim között
Az éj húrja a túlparton feszül
Vörösbortól részeg felhők
Árva gyerekcipő mellett krétarajz az aszfalton
Egy kéregető tenyér árnyéka rávetül
Nem mozdulok megsemmisülten állok
Nyelvem élő kövület szemem zafírkék piramis
Nem igaz hazudok sötét vagyok
Fekete-fehér álmom örökmozgó lépcsőjén
Zavar az éles szögben érkező fény
Abból a világból amelyből voltam
A tér ronggyal bélelt tenyerén a rajzot sár fedi
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-04 12:53:51
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-04 12:53:51