Megírtam nektek
akkor még tudtam verset mondani nekik
ők pedig úgy néztek rám ahogyan akartam, hogy nézzenek
nem a vesszők miatt vagy hogy jól teszem ki a sarokra a pontot
hanem azért mert szerettem írni Isten lássa lelkem sosem tudtam
mindig meg kellett, hogy értsenek különösen lakodalmakkor
olyankor pohárban volt a szél kiskacsa fürdőt rajta fekete tóban
ne a vattacukrot ne vedd meg nekik, se kólát
nem kell csak a szélmalmok azok maradtak
elindulok én á inkább nem megyünk sehova
szobafogság szemből az ősmagyarok tudták már
ami szembe van az a szembe van ha kinyitod ha nem
mint a régi malmokat becsuki előtt
hogyha egy felnőtt ember olvasná ezt a verset
de hát a gyerekeknek írtam direkt azért olyan bolondozós
nem kell összekeverni az éger tömény bölcs igazsággal
az megint más, kávézom reggel megint
a madarak is énekelnek hosszú idő óta énekesmadarak
nem kárognak elmentek a varjak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-02-25 04:29:20
Utolsó módosítás ideje: 2015-02-25 04:29:20