Az igazi gyilkosságról -
Az igazi gyilkosság a szobánkban színes magazinokat olvas.
Az igazi gyilkosság cinikus erdő, ahová behúzlak.
Az igazi gyilkosság, hogy muszáj lesz bántani téged.
Az igazi gyilkosság fájdalmas regény lesz.
Az igazi gyilkosság, amit én, most, itt, csupa öngyűlöletből.
Az igazi gyilkosság hangos. Az igazi gyilkosság fél.
Az igazi gyilkosság nem akar igazi gyilkosság lenni többé.
Az igazi gyilkosság nem retten vissza az erőszakos legendáktól.
Az igazi gyilkosság megszűnik magától.
Az igazi gyilkosság szolga. Az igazi gyilkosság szabad.
Az igazi gyilkosság vérszomjas kapitalista.
Az igazi gyilkosság tükör a szentről, és tükör a gazemberről.
Az igazi gyilkosság csak igazi nőként kezelhető.
Mert az igazi gyilkosság igazi férfiember.
Az igazi gyilkosság idilli csendélet.
Az igazi gyilkosság, amikor egy sötét utcában valakik véresre rúgnak.
Az igazi gyilkossághoz vezető út, igazi gyilkosságokkal van kikövezve.
Az igazi gyilkosság aszkézis. Az igazi gyilkosság Édes Anna.
Az igazi gyilkosság Április Terroristáján a Maszk.
Az igazi gyilkosság egy bársonyos szanatórium, vagy egy terített asztal.
Az igazi gyilkosság, hogy elhitted: szabad vagy.
Az igazi gyilkosság én vagyok. Az igazi gyilkosság Te vagy.
Az igazi gyilkosság megbízható. Az igazi gyilkosság becsap.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-22 23:13:16
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-22 23:13:16