Csütörtök délután
Gondolom a szívem egy kicsavart
mosogatórongy, mert gyűrött és száraz
és a penész már megült a redőiben,
kis virágoskertekként, gyomlálatlanul.
Gondolom a rongy sárga, mert így
szép zöldülő sivatag lesz a foltokkal,
amik a felszíni bojtoktól rágják beljebb
magukat az idő előre haladtával.
Szeretném, hogy kertész legyél itt,
ápold a kezdődő össze-visszaságot,
hogy nagy, burjánzó rengeteg legyen,
nyomna, mint szemüveg az orrnyergem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-04 16:58:27
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-04 16:58:27