Dalos
fát a tűzre szádra csókos
esteket
szúr a tüske zúznak ütve
éhezek
bújj ha bújtatsz bú
bánatba
fényszemet
sárga sárra varrt garázda
szerelem
nedv a törzsből könny a földből
életed
bújj ha bújtatsz bú
bánatba fényszemet
csóka árnya ropp a láncban
szép hiba
csöng a gyűrű kútra káva
fölzuhansz
bújj ha bú-baj bújna
bánat
van vigasz
róka futna újra útra
kis ravasz
párja vérfolt vér de mámor
szűz csupasz
bújj ha bújna bú
baj bánat
eltemet majd
elsirat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-30 19:33:58
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-30 19:33:58