Ha én majd nem leszek
Mit másnapra hagyok, félig már elveszett,
nem változtat ezen, sem hit, sem szeretet,
nem ismétlődik az utolsó hóesés,
minden hálaének felesleges, kevés.
Azt akarom, tegyem minden nap a dolgom,
amit majd élhetek, az legyen a sorsom,
mindennapi kenyér soha nem másnapi,
én csak én lehetek, semmiképp valaki.
Magam megismerni feladattal lehet,
anélkül az ember nem más, csak képzelet,
a pusztuló sejtekkel kevesebb vagyok,
ideérő fények; azok a csillagok,
ha én majd nem leszek, véget ér a világ,
velem együtt éljen az is majd, legalább!
2014. október 8.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-28 06:14:23
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-28 06:14:23