Sakklépés
Tegnap Isten keresztrejtvényt
fejtett a diófánk alatt,
én ponyvát olvastam, zombis
szerelmest, pogácsázgattunk,
ültünk szótlanul,
figyelj, szólt rám késő délután,
ly-jel, sakklépés és tizenkét betű?
mondtam, kezdje újra,
mert biztos, nincs olyan,
ne haragudj, mondta ő,
de van.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-18 22:10:19
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-19 10:34:31