Okos fejű álljon be a sorba
A pesszimista is optimista,
csak neki több az információja,
régen tudja, hogy szép tervei
soha nem válnak e földön valóra,
kérte is az égieket arra,
segítsenek beérni kevesebbel,
Szent Péternek nem tetszett az ötlet;
az okos legyen jól értesült ember.
Tanulság; a tudás lehet átok,
ahol a nemtudás szül csak álmot,
ilyen helyen a bunkók üdvözülnek,
okos fejű álljon be a sorba,
törekvőket úgy vághatják orrba,
hogy kiszámolják, míg a padlón ülnek.
2014. október 10.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-13 06:57:09
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-13 06:57:09