Skizo
Mért nem flörtölsz lányos apukákkal,
ribanc lettél, de mindig is tudtuk,
nem pletykálsz a szomszédasszonyokkal,
érdekes vagy
Mért nem sírsz a temetéseken,
mért siratod, le se szart magasról,
mért pirulsz el ennyi évesen,
mi a bajod.
Mért szavaztál, mért szavaztál rájuk,
Hogy- hogy nem szavaztál, még szóba állsz vele,
vegyed már fel, mégis csak a bátyád,
meg fogsz halni.
Itthon ugatsz, odabent meg kuss van,
ne üsd már meg, nem látod, hogy sír,
üssél már meg, mi lesz így belőlem,
megütlek.
Mért nincs neked rendes hivatásod,
mért nem jó neked a hívatásom,
ne hallgass ránk, apáddal szerintünk,
anyád hülye.
Miért nem szülsz már ennyi évesen,
öregen majd magányos leszel,
öregen majd magányos leszek,
anya, voltam.
Menj külföldre, ott most kánaán van,
most mennél el, itt most kánaán van ,
fiatal vagy, húzz innen a ’csába,
nem vagy magyar.
Azt mondják írsz, semmi jót nem írtál,
mindenki ír, mért kell különcködni,
röhögsz rajtunk, mindig szerény voltál,
mire vágsz fel.
Még csak meg se szerkesztettek eddig rendesen, vénlány maradsz, pont úgy, mint a nyúlfogú Dorka az ötödik B-ből.
Megmondalak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-30 15:10:59
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-09 21:31:40