Balcsi
A távolban egy fehér vitorla,
itt tombol a hekkszag, és sorba kell állni
a fényért, a szélért, a méh melegéért,
fizetni kell, édesanyádnak
szűkül a szája, mert felültél ma is a körhintára,
a szabad placcokért folyik a harc,
izzadtnak látlak, és nagyon zavarsz,
minden, az árnyék is eladó,
nem látja magát az égben a tó,
nyelvemen tartós a langy eperíz
szomjas vagyok, és szomjas a Víz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-23 12:12:19
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-25 10:54:31