Szent ember nem pihenhet
szent ember nem pihenhet
oly sok a nyomor
annál már csak a tehetetlenség a több
szent ember nem pihenhet
önkorbácsolás közben
az ő sikere kudarc vállalkozása deficites
szent embernek nincs helye
nincs neki kegyelem
ellensége neki mindenki
az is aki vele van
a szent ember látja a valóságot
az összeesküvők félnek tekintetétől
aki látja őket a paraván mögött
ezért ölnék meg
a jók meg elvennék szemének tüzét
mert jobb mint az övék, bár csak kioltják így sajátjukat is
csak szent ember érti meg a szent embert
ha oda ér a kereszt előtt
már gyerek korában
védtelen átkozzák meg a keresztelőt
szent ember a pokolban
a föld egy fényt megrontó gép
forog is mint az eszterga
előre veszi a lázadót a mészárszék
a szent ember nem pihenhet
mert bár öt mindig mindenhol lincselik
nincs neki akire haragudna vagy ellensége
csak az az egy a nagy testvér a piramis tengelyén a szem
a szemnek semmi sem értékesebb
mint a szent ember lelke
direkt nem nyúlhat hozzá
mert akkor menekül csak közvetve
manipulatív módon mint a versel a költő hozzád
ezért nem jó a valóság
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-21 18:12:53
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-21 18:12:53