Vadevezés
Sürögtem saját tengelyem körül,
adtam szerenádot amorf kis lényemnek,
lenyúztam bőrét az ultipartinak, szeplős volt
a hús alatta.
Kiköthetnek bárhová,
piramisom úgyis felőrli kóros elváltozásom jegyeit;
a jubileumát ünneplő bábot
gaztettek sörétes puskái aligha izgatják. -
Ó, sors, én nem így akartam,
hogy lusta kopóim beérjenek…
Elvakult állásfoglalás, te gyúlékony anyag,
tüzedben a bukdácsoló tollak nem hamvadnak el.
Kis nyilak, pozdorjává zúzott kikötők,
hallom állandó nyögésetek,
de hamarosan jő már unikornisa
a gyámolítónak.
Kibogozza rossz szokásaim elvetélt szálait, nevetőráncaim
megsokszorozza, sikerélményeim helyárát felemeli
és megöli a dagadt piócát,
mi észrevétlenül a bokámra tapadt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-20 13:14:30
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-20 13:14:30