Levél dédihez
Sárgaborsód fingat dédimama,
s a lekvárok is nagyon fincsik!
Tudod, van az a popsztár a lédi gaga,
most vele járok, hát olyan hisztik
mennek, magamutogató egy picsa.-
Kitalálta, hogy vásároljunk meztelenül
a spárba, meg elvitt egy furcsa partiba,
kávégépnek öltözve. Én érzem belül,
hogy ő az igazi, mert ő oly emberi.
Nyitott szemmel alszik, négykézláb!
Még el nem felejtem! Horgolj neki
kérlek egy fasza sálat, és tésztát,
tojást, házi húsokat, postázz hamar,
bár gaga minden vidéki ételt kiokád,
és ízlik neki az a sok műanyag szar.
Nagyon szeretlek! Ölel és csókol:
az egyetlen dédunokád.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-08 20:38:50
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-08 20:38:50