nyugtató
"Sorakoznak s elfutnak a hetek,
Mintha kórház-szagtól futnának."
(Ady)
oroszlán is csak félelmében támad
éhében mar meg csontod a határ
meztelen mizantróp lényével rád kap
mégis tud játszani szelíd apát
hiányaim nem tudod megstoppolni
álmomban egy elnyűtt viharkabát
szürkére áztat mint elveszett holmit
esőcseppekkel fázom odaát
mintha a fájdalom is kéj lenne
senki sem hiszi hogy jól van benne
a lélekgyógyász is felfedi magát
már csak a nedves lepedő alattam
ahogy a szükségnek magam megadtam
már csak a sötét kórházfolyosón át
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-25 18:06:33
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-10 20:33:27