Lélekszámlálás
Keresztények, keresztyének
Kétezer év, szép remények
Milliárdnyi használt lélek
Tudja, mi az örök élet
Tiszta lelkek mennybe mennek
A többiek szennybe mennek
Hány lélek van fent a mennyben
Hányan sülnek lent a szennyben
Szent Péter fent nyilvántartja
Kartotékba beiktatja
Van könyvelés és áthozat
Csak egy adat a kárhozat
Mint odafent, úgy odalent
A pokolban is kell a rend
Lucifer is biztos könyvel
El kell számolni a könnyel
Eljön majd a feltámadás
A lelkeknek zárszámadás
Elkészül a statisztika
Hogyan, mikor, ez misztika
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.