Most gondoljon rám
Most gondoljon rám, akit szeretek,
most, amikor a versemet írom,
nyíljon ki, akár a képzeletek,
hogy foltot hagyjanak a papíron,
a szépségért így tegyünk mi ketten,
(mert szép lesz majd az ív kettőnk között)
hiába dörög eszeveszetten,
szerelmünk tőlünk el nem költözött.
Gondoljon rám, a versírás közös,
hogy róla írok, éreznie kell,
ő lehet cél, mert ő az örökös,
ő szül meg engem, értékeivel,
s mi ketten, mint a sziámi ikrek,
belehalunk, ha szétválasztanak,
mennyországunk nem az égben, itt lesz,
hiába zárnak égi tűzfalak.
2014. augusztus 8.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-08 07:29:44
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-08 07:29:44