kirakatbuddha
kirakatbuddhák,
csak belénk ne botoljon senki,
az a biztos,
szerteszaladnak a repedések,
szívenrúgásról meg aztán szó ne essen,
darabokra hullok, nem hallod,
azt már mégse hagynám,
vesszetek inkább
kényszer zubbonyosok,
nem látjátok magatoktól a tükröt
én meg mögötte mire várok
álljatok messzebb,
közepes dominákba oltott tanítónők,
cellákra bomlott lelkeinken teremőrök,
lecsaptok bennem az utcazenészre
lepkevadászok, nem vagytok épp hóbortos népség,
ágról szakadjatok
mind
de nehogy már rám,
Nagy levegő
kifúj
na
tegyetek arrébb.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-15 22:27:02
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-16 09:35:16