Mi ez a titokzatosság
talán hajnalodik
a pirkadat első fénye
szemfájdítón villan
karjaid ijedten összefonódnak
melleden
ne még! kiáltom
s halkan ölelem térdeid
kérlek ne tedd még!
fejed karomba hullik
szádba suttogom szavaim
fölindult forró a hangom
meglepett fejed hátracsuklik
csodálkozva figyelsz
és kérdezni akarsz valamit
kezem érzi melleid
mámoros illatát
törökrózsa vagy és szelíd
védtelen a szív így
szédülten hajlok tőled
velünk alszik a fény is
mi ez a titokzatosság
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.