Tündérmese
Korhadt fába vések neked dobogó szívet,
két slukk között füstszín életet lehelek,
vért izzad értem már száraz tenyerem,
hajamba ivódott a fáradt nyári éj szaga,
úgy élek, mint aki pont most ért haza,
sarkamon vöröslenek feslett kis sebek,
szemedbe halok Te nem az enyémbe,
sirályok sikoltanak helyettem a napba,
paplan alá kábít a megváltást adó álom,
utolsó lehelettel én magammal vinnélek,
ha más nem én még akkor is szeretnélek,
ha nem lenne kurva mostoha az élet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-05 21:31:59
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-05 21:31:59