perdonami
a varázsló felébredt
most már kérdeznélek
istenem, de gyönyörű volt!
megint egy megszűnés?
utálhatod az utat
aminek a végén nincs otthon
hagytam múlni csendben a napot
ha zaj van elbújok
meg nem történni
kivonni a szerelemből a háromszöget
bizonytalan állapot a szürke
csütörtök este a semmire festve
elszakadtam
már senki sem morog rám
sírni már nem tőled tanulok
bár amíg belőled fakadok
könnyű selyemsálat adsz rám
színesincs hebegve lobog
megvettem a toronyórát
mégsem örülsz, hogy megkapod
l'ultima volta - ketyegi a holnapot
a férfiak elmennek, hogy próbára
tegyék bátorságukat
Détől elbúcsúztam, Té szó nélkül elhagyott
azt mondják
kalandosra vették a figurát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-21 10:55:27
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-21 10:55:27