gyertyalét
érkezik - marad - elmegy. elég - elfüstölög. pont közben múlik el. és az elmúlás fáj. veszettül szidom - szidod. valamiért. megdobál. mosdatlan szavakkal. veri a másikat. ütöm - ütöd a közfalat. ha nem használom a szürkeállományomat. gőzöm sincs. miért. csinálom-csinálod ezt. minden áldatlan alkalommal. kizárlak - kizársz. a küszöbön hagylak. aztán várom, hogy kopogtass. pedig már rég enélkül is.
én látlak téged - te látsz engem - avatar. tudom - tudod. a kabát kopott. ne adjunk rád okot. hagyom - hagyod. inkább kalapot mondok - mondod. mutasd. te hogy. én inkább elhallgatom - elhallgatod. véletlenül mindketten chopin-t. jól vágy a kéz. most simogat. meggyújtom - eloltod. harminchat hét gyertyalét.
ez megállíthatja a múlást. más fájást nem. csak a múlás fájását. a lábnyomod. a füstszagod. a még nedves törölköző a karnison. az maradt. beleragadsz. a ragyogásba. amit ad. elragad. elszédít. majd szakad. majd' megszakad. feszül. a blúz a mellemen. hogy maradj.
hozzád tartozik - elhagy. hozzám tartozik - elhagyom. mint a hintaló az udvaron. gyerekkorom. tagadj. ne lépj. vannak még mesék. épp isten tart misét. elengedem - elengeded. engeded - megengedem. még visszaköszön. vissza-visszatér. ez a földi tér. törvény. és hogy az égi milyen? áldott. azt hiszem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-21 10:53:27
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-21 10:57:27