Templomrablás
valaki kitépte a harangok nyelvét
öblös fejük most csöndben bólogat
éjszakánként hallom, ahogy sikoltoznak bennük
a soha fel nem csendülő hangok szellemei
valaki összetörte a szentjeinket
szemünkben most porcelánszilánkok
felett kavarog a nyugtalan sötétség
vajon hová lett az összes örökmécses
valaki elvitte a virágainkat
az oltár most csupa rideg négyszög
és a koporsóban nem halottunk fekszik
hanem egy iszonyú, elvont következtetés
valaki meglopta az istenünket
és az megszűnt emberarcú lenni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-15 16:17:38
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-15 16:20:47