Deformkonyha
Amikor a vélt vagy valós sztárság allűrjei kimerülnek
Nincs más mint a döglés
Chipsropogtatás a minimal techno ütemére
A fogyasztói társadalomnak csak szemete van mi is
Guberáljunk
És dobjuk ki a polgári erkölcsökkel együtt
Az örökölt bútorokat
Aludjunk a földön vagy egyáltalán ne aludjunk
Semmi egészségeset ne csináljunk
Ugyanannyi bajunk lesz
Mint a fűzabáló vegáknak meg hippiknek
A szenny adott
vagy megtanuljuk élvezni vagy nem
A pöcének nincs light verziója
Az élet nem gazdaságos és nem is non-stop
Abban a világban ahol a kóla is kokamentes
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-07 08:52:03
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-07 08:52:03