Ölhetsz
Gondolj bele éld át bassz szét mindent
Basketball ütővel samuraii kardal
Tomboljon benned a vihar
Persze csak benned
De ne szólj senkinek
Ne lássák rajtad
Aztán menny le az edzőterembe
És bassz oda a súlyoknak
Legyél erős készülj a harcra mindig
Mert készülnek ellned is
Persze hogy a hajléktalanság fenyeget
El akarja venni a fenevad a mindened
A lelked akarja megölni közvetetten
De nem ős sohasem hanem a sok idióta megtévesztett
Akar eret vágni nyakadon de te edz készülj a harcra midig minden pillanatban
Isten katonájává kell előlépned nézz hátra meg előre
A háború elkezdődött nincs hová menned
Erőszakra erőszak a válasz
Ölelésre ölelés
Ha meg akarják ölni vagy a szeretted
Vagy a felebarátod
És nincsen menekvés
Te ölj hamarabb ez a kérés
Isten is megdicsér ezért
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-01-08 09:21:38
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-08 12:58:15