Homlokon csókolt egy virtuális múzsa
Most, ha visszanézek, azt látom, hiába,
nincs semmi tisztulás, a fejem is kába,
homlokon csókolt egy virtuális múzsa,
nem volt csókálló, így összekent a rúzsa,
most bambán bámulom, hogy bepirosodtam,
a számítógéppel egyedül hagyottan,
nincs egy hozzáértő, aki segíthetne,
csak egy súgóprogram; kattintok sietve,
most gázol át rajtam, hangosan nevetve,
segítségre siet egy agyafúrt ötlet,
egyet kattintok, és a zsákutca öt lett…
2014. január 6.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-01-06 11:05:41
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-06 11:05:41