Téli ünnepi altató
Tudod, cuki ez az élet így,
van Télapó, hó, gyerekváros,
szandálod is nyugszik békében,
anyu is aludni tér, már álmos.
S ha már te is elalszol,
még van kis f?, vagy két gramm,
elszívom maradék ?rületem.
Majd, azt hiszem, megölöm magam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.