Cinkosok
Az égen fehér felhők foszlanak,
átlát fölöttük, világít a nap,
itt a tél, fagyos lehelet a szél,
most hullik le az utolsó levél.
A tél is szedi áldozatait,
hajléktalant, beteget, valakit,
akire éppen, rátalál
cinkostársa, az ostoba halál.
2013-12-09
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-16 03:06:45
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-16 03:06:45