Még egy ajánlás
Az ajánlásról jut eszembe
ajánlották maradjak csendbe’
inkább diszkréten duruzsoljak
a megfontoltaké a holnap
a megrögzött forradalmárok
előbb-utóbb úgyis betyárok
a csaplárosné besúgó már
valamelyik kiadónál
ahol science-fiction a sláger
s ha a szeretőd arra jár el
berángatják az űrhajóba
naponta egyszer hébe-hóba
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Legyen valaki veletek (Budapest, 1970)
Kiadó: Magvető Kiadó
Feltöltés ideje: 2013-12-02 05:59:39
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-02 05:59:39