Átszakadt éj. Már csendes alázat van.
Táguló erek a zsalugáter égen.
Veled vagyok megcsillapult lázadban,
elejtett vad a gyűrött csatatéren.
Átlépünk vágyaink tűz-sziluettjén,
-egybeolvadt fáklyatestünk világít-
megfeszítetten, mint Krisztus keresztjén
a pillanat. Örökkévalóságig.